Σίγρι

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις 2022

Φέτος το καλοκαίρι το Σίγρι σκοπεύουμε να το εμπλουτίσουμε με διασκέδαση, πολιτισμό και ένα σημαντικό μήνυμα! Ντόπιοι και επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι είστε καλεσμένοι στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού μας Συλλόγου ”Θεοφάνης Σιγριανής”. Σκοπός μας είναι μέσα από τις δράσεις στο χωριό μας, να δημιουργούμε όλοι μαζί αξέχαστες στιγμές, που μας συνδέουν με τον τόπο μας αλλά και μεταξύ μας. Ταυτόχρονα μέσα από τα δρώμενα θέλουμε να επισημάνουμε την επιθυμία μας για την κινητοποίηση των διαδικασιών της συντήρησης του κάστρου. Για τον λόγο αυτό, ο κεντρικός άξονας των εκδηλώσεων είναι το Κάστρο του Σιγρίου, είτε ως τόπος διεξαγωγής είτε ως η θεματική τους, ενώ θέλουμε να περάσουμε ένα ηχηρό μήνυμα: Το Κάστρο μας, ανήκει στην πολιτιστική κληρονομιά μας και πρέπει να είναι ενεργό κομμάτι του τόπου μας!

Κρατήστε σημειώσεις για το πού και πότε θα ανταμώσουμε:

Παρασκευή 22/7 στις 22:00 θα γίνει ενημέρωση για τον καλοκαιρινό ουρανό και παρατήρηση ουράνιων σωμάτων στο πάρκο της Πλάκας.

Σάββατο 23/7 στις 20:00 ο Χορευτικός Όμιλος Μυτιλήνης ”οι Αιολείς” θα τραγουδήσει μαζί με όσους το επιθυμούν στα σοκάκια του Σιγρίου τραγούδια της Μικρασίας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Πέμπτη 11/8 Ανοιχτή μουσικοχορευτική εκδήλωση.

Σάββατο 13/8 Συναυλία με το συγκρότημα “The Doctor And The BluesBothers”.

Τετάρτη 17/8 Καλλιτεχνικές δραστηριότητες για παιδιά με τη συνοδεία ακροβατών ”Circus Lesvos”.

Μείνετε συντονισμένοι για ακριβείς πληροφορίες που θα ανακοινώσουμε στη συνέχεια.